• IT inkubator Vranje
    Prijavljivanje je počelo.
  • Inkubacija biznisa
    Prvi specijalizovani biznis inkubator u Pčinjskom okrugu namanjen kreativnim i tehnološkim biznisima.

Šta je to inkubator i inkubacija? Ukoliko imaš poslovnu ideju ili tek započeti biznis možeš da se prijaviš da razvijaš svoj posao u IT inkubatoru u Vranju. Inkubacija biznisa je proces razvoja biznisa u njegovoj ranoj fazi. Želimo da ti pomognemo da razviješ svoj posao tako što ćemo da ti damo prostor za rad i kompjuter, ali i kroz edukaciju i druge programe podrške. ..

Za boravak i rad u inkubatoru može da konkuriše svako ko ima poslovnu ideju. Prioritet će imati ideje iz oblasti dizajna, informaciono-komunikacionih tehnologija, programiranja, 3d modelovanja, i svih drugih kreativnih i tehnoloških delatnosti. Dobrodošle su i drugačije ideje kao na primer razvoj internet prodavnice. To ne znači da moraš da budeš programer/ka. Dovoljno je da se baviš trgovinom ili proizvodnjom a da želiš da fokus tvoje prodaje bude internet (veb-sajt). Ovo je samo primer, dakle dobrodošle su različite poslovne ideje (menadžment, edukacija, internet prodaja, i još mnogo toga).

Kako izgleda biti deo inkubatora? Radićeš na razvoju sopstvenog biznisa a u tvom okruženju radiće drugi preduzetnici. Kreativno okruženje može da ti pomogne da razviješ svoj biznis na pravi način. Svi preduzetnici rade u istom prostoru, ali postoji zasebna prostorija za sastanke. Sa ljudima oko sebe možeš brzo da razmenjuješ ideje. Spoj više preduzetnika, znanja i veština može da stvori potpuno nove biznis koncepte.

Reload tim će ti pružati podršku kroz savetovanja i edukacije koje će se organizovati kroz buduće programe. Reload od 2011. godine radi u oblasti razvoja IKT-a.

Prijavi se

IT inkubator

Prvi specijalizovani biznis inkubator u Pčinjskom okrugu


IT inkubator Vranje je prostor u centru Vranja za razvoj poslovnih ideja i poslova u oblasti kreativnog preduzetništva i tehnološkog preduzetništva. Ukoliko imaš dobru biznis ideju ili već započeti biznis - prijavi se. U slučaju da budeš izabran dobićeš prostor za rad, računar i podršku kroz savetovanja i kreativno okruženje - i sve to besplatno u prvih 6 meseci. U slučaju da želiš, možeš da ostaneš u našem prostoru i nakon 6 meseci (da koristiš opremu i prostor) a plaćaš samo simboličnu mesečnu naknadu. IT inkubator Vranje je mesto za preduzetnike koji žele da posluju u sledećim oblastima: dizajn, arhitektura, izrada video igara i drugih digitalnih projekata, IT sektor, programiranje, kodiranje, internet marketing, ”frilensing”, sve biznis delatnosti putem interneta i još mnogo toga što spada pod tehnološko i kreativno preduzetništvo. Da bi konkurisao za IT inkubator popuni formular ispod. Trudili smo se da formular ne bude previše ”formalan”. Ne oklevaj, konkuriši, u prvih 6 meseci je sve besplatno a nakon toga možeš da izabereš da li ostaješ. Srećno!

Prijavi se odmah

Infrastruktura

3D prikaz prostorija IT inkubatora.


Vremenski okvir

Koliko dugo možeš da boraviš u inkubatoru?


Boravak u inkubatoru u prvih 6 meseci je potpuno besplatan. To znači da 6 meseci možeš da razvijaš svoj biznis u našem prostoru bez ikakavih troškova. Dobijaš radni sto, kompjuter, prostor za rad.

Nakon provedenih 6 meseci, ukoliko želiš, u inkubatoru možeš da produžiš svoj boravak po simboličnoj mesečnoj ceni.