Znanje za budućnost

U petak 17. februara 2017. godine sa počektom u 12 h u Galeriji Narodnog muzeja u Vranju biće održana TRIBINA pod nazivom “Znanje za budućnost”. Eminentni gosti će govoriti o mogućnostima za zapošljavanje u IT sektoru, IT preduzetništvu, poslovanju putem Interneta i drugim aktuelnim temama.
Pojavom digitalnih tehnologija javio se i veliki broj mladih preduzetnika koji su svoj biznis započeli i razvili pre tridesete. Pozivamo mlade ljude , srednjoškolce i studente, ali i druge zainteresovane - nezaposlene i zaposlene da dođu i prisustvuju tribini. Ulaz na tribinu je BESPLATAN, uz obavezno prijavljivanje putem obrasca ispod.
U februaru 2017. godine Reload će započeti program višemesečne obuke nezaposlenih žena: “Razvoj prednjeg dela veb-sajta, programski jezici: html i css”. Obuka će se održavati u Vranju i biće BESPLATNE za 20 polaznica a pravo na prijavljivanje imaju sve nezaposlene žene. Prednost u selekciji imaće osobe koje poznaju osnove rada na računaru. Ukoliko želite da se prijavite to možete učiniti putem obrasca ispod. Polaznice koje su prošle selekciju biće obaveštene putem telefona ili mail-a.

IT inkubator Vranje

Organizacija Reload otvara prvi specijalizovan biznis inkubator u Vranju namenjen IT sektoru. U IT inkubatoru, dizajneri, programeri i drugi kreativci moći će da prođu kroz proces razvoja preduzeća i poslovanja. Inkubator ima za cilj da ponudi uslove za razvoj lokalnim kreativnim preduzetnicima ali i programerska i dizajnerska rešenja lokalnoj privredi što će ubrzati njen rast i razvoj. U toku prve polovine 2017. godine Reload će objaviti više detalja o uslovima rada u okviru inkubatora. Prijavljivanje za rezidente je već otvoreno i možete se prijaviti putem obrasca ispod.
Razvoj inkubatora prati i edukacija. Na proleće 2017. godine Reload će organizovati 4 vebinara na temu “IT preduzetništvo i Start-up” i radionice: “Preduzetništvo u kreativnim industrijama”. Ova dva programa edukacije biće realizovana u aprilu i maju. Pozivamo sve zainteresovane da se prijave za pohađanje vebinara i radionica putem obrasca ispod. Nakon zatvaranja prijavljivanja Reload će vršiti selekciju rezidenata inkubatora ali i osoba koje će učestvovati u beplatnim programima edukacije, a osobe koje su prošle selekciju biće obaveštene mail-om ili telefonom.


Prijava